måndag, oktober 02, 2006

Ojvoj vojvoj!
Fröken Jo har ju inte bloggat på eeeevigheters evigheter....
Why?
Jo, dels har jag blivit helt galet deppig i följd av slutarökandet och dels har jag haft superförkylningen som går just nu och varit däckad i en vecka. Som grädde på moset haft en huvudvärk från hell i 2 dygn och hostar som en sjöman.

Det här med deppet är helt sjukt!
Om jag visste att jag skulle bli så här ledsen vettefan om jag skulle gett mig på och försöka sluta cigga.
Jag har legat hemma och grinat på sängen som en kärlekskrank tonåring, varit megasuperkänslig för kritik, haft typ insomnia och sovit och drömt skitkonstigt

( Inatt drömde jag att jag var själv på en depeche modekonsert och kedjerökte och sen drömde jag att jag var hemma hos min mamma fast ändå inte och på övervåningen var alla rum konstiga, små och sneda och alla hade kornblåa gammaldags tapeter, ett rum var igenmurat för att det rummet var hemsökt och istället hade spöket flyttat in i kakelugnen på nedervåningen så det började brinna där titt som tätt och teven slogs av och på hela tiden och och i tvbruset kunde man se konturerna av spöket,en brud från typ 1800talet och det var fan skitläskigt!!)

inte orkat socialisera med folk och inte gjort nån nytta i ateljen på evigheter.
Känts som om jag sålt smöret och tappat pengarna helt enkelt
och jag blir så jävla sur att jag är helt ledsen av ingen andledning alls egentligen!! Usch och Fy!!
Men whateeever nu får det vara slutgnällt!
Nya tag och so on..

Just nu håller jag på och härdar minisushi i ugnen som jag gjort i fimo-lera när jag varit hemma sjuk under psykosartade former.
Whaaat crazy woman??!! tänker du nu men jag fick en fix ide om att jag ville göra minisushi i lera och göra smycken av sen(eftersom jag var lite svennepsykotisk gjorde jag vekligen alla bitar oxå lax, tonfisk, räka califoniaroll you name it förutom tofu den blev inge snygg) och det blev rätt guligt men jag ska visa bilder på det sen!



En annan kulig grej är att jag förmodligen kommer ha lite väskor och smycken med i ett moderepotage i tidningen rocky snart (Ja serietidningen!) Jag tycker serien Rocky är hur kul som helst så det känns grymt!
Det är Anias coola poler Madde som fixat, Tack baby!

Jag är ledig i två dagar nu och ska hänga i ateljen så mycket som möjligt så jag kan catcha up lite och tänkte fota lite från stans mysigaste atelje!
Har grymt mycket snygga fotoideer och tänkte dra in kära stelly i lite projekt snart och har även fått ett sug att börja måla igen så helt ute på det hala är jag nog inte...

Och ja just det jag har klippt mig oxå, det är som innan lite kortare bara men avsevärt mycket frächare och piffigare. Nu ska jag ta ut min sushi ur ugnen och sen till ateljen
solong!

1 kommentar:

ania sa...

weeh, alltså jag är FETT sugen på ett par laxörhängen, bara så du vet.