onsdag, oktober 04, 2006

Byta grejer rules!!!!

nä nu jävlar: en snilleblixt!!!

Du vill ha: En tavla att hänga på väggen, tex med en rosahårig geisha som har en kimono med karpar på och med flyande sushis. Eller nåt sånt??

Jag vill ha: En fungerande symaskin.

Deal?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad go du är Jo med "första tjing". Tyvärr så äger jag ingen symaskin.Inte ens nål tråd faktiskt.
Jag är en sån person som typ slänger hela plagget i fall jag tappar en knapp eller nåt. Grymt oekonomiskt jag vet.

Men du är i alla fall skitduktig och tavlan är det grymmaste jag sett på länge!

Jo sa...

Sussie: Första tjinget gäller fortfarande! Något ska man ju ha för att vara en trogen bloggläsare ;) Har bara ett enormt sug efter en symaskin nu när min är paj men om du är sugen på alstret kanske jag kan kirra en symaskin för slantarna sen...hur mycket hade du tänkt det får kosta? Kram

Anonym sa...

Diskuterade precis med min make och han sa att jag inte fick köpa mer konst nu. Är en sucker för saker att sätta upp på väggarna så snart finns det ingen yta kvar. Dessutom väntar jag just nu på en STOR tavla med motiv från Scarface som jag beställt av en konstnär så snart finns det VERKLIGEN inget utrymme kvar.
Med andra ord kan jag tyvärr inte köpa den av dig nu MEN jag fasthåller att den var grymt, grymt snygg och om jag var du skulle jag lägga ut den på Tradera.
Såg att det fanns ganska många annonser på symaskiner på Blocket.. de billigaste, fungerande maskinerna kostar bara några hundringar och uppåt...
GOOD LUCK BEJBI!